jobb

Praktikanter til Government Affairs

Er du et politisk menneske og/eller et kommunikativt talent, og kunne du tænke dig at bruge dine evner til fulde for en førende, global biofarmavirksomhed? Government Affairs-teamet i Bristol-Myers Squibb (BMS) Danmark søger to ambitiøse og selvstændige praktikanter med stærke faglige kompetencer inden for politik og kommunikation til et udfordrende praktikophold i efterårssemestret 2017 med start i august 2017.

Om os

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed, der udvikler og markedsfører innovative lægemidler, som hjælper tusindvis af mennesker verden over i deres kamp mod alvorlige sygdomme såsom kræft, hjerte-kar-sygdomme, leddegigt og fibrose. BMS er blandt andet globalt førende inden for immunterapi – en behandlingsform mod kræft, hvor man udnytter kroppens eget immunsystem til at bekæmpe alvorlig kræft.

Government Affairs-teamet, der arbejder ud fra det danske kontor i Virum, er et specialiseret, dedikeret og strategisk team, der arbejder nationalt såvel som internationalt. Teamet er ansvarlig for virksomhedens eksterne relationer, herunder den politiske interessevaretagelse over for beslutningstagere samt patient advocacy.

Jobbet

Du vil blive udfordret inden for mange forskellige områder af Government Affairs såsom policy udvikling, advocacy og kommunikation. Vi tilbyder dig løbende udviklingssamtaler, og du vil kunne få stor indflydelse på egne, selvstændige opgaver. Som praktikant inden for politik eller kommunikation kan du forvente at:

  • Skrive policy papers, briefing materialer, taler, præsentationer samt artikler
  • Beskæftige dig med projektledelsesopgaver
  • Beskæftige dig med intern og ekstern kommunikation
  • Arrangere møder med vigtige interessenter samt deltage i nogle af disse
  • Arrangere events internt og eksternt
  • Opdatere vores hjemmeside
  • Administrative opgaver

Dine kvalifikationer

Vi søger to praktikanter, som er passionerede omkring sundhed, politik og kommunikation. Du studerer på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for samfundsvidenskab, kommunikation, sundhedsøkonomi, folkesundhed eller andre relevante områder. Overordnet viden omkring det danske sundhedssystem, den politiske struktur og disses interaktion med lægemiddelindustrien, samt politisk og kommunikativ erfaring er at foretrække. Du er flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, og meget stærk grammatisk. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da vi har afsindigt travlt, men også kunne indgå i større projekter med kollegaer.

Praktisk

Periode: Praktikopholdet er ulønnet og skal kunne indgå som en del af din uddannelse. Det er en fuldtidsstilling i et semester med start i august 2017 og afslutning omkring 1. februar 2018.

Ansøgningsfrist: Vi gennemgår ansøgninger løbende. Send derfor gerne ansøgning og CV hurtigst muligt, men senest den 31. maj 2017 på mail til jonathan.szpirt@bms.com.

Kontaktperson: Hvis du ønsker yderligere information, bedes du kontakte Jonathan Szpirt, Government Affairs Lead, på telefon +45 4096 4097 eller på mail jonathan.szpirt@bms.com.