En førende biofarmavirksomhed

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed med fokus på at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler, der kan hjælpe patienter med at overvinde alvorlige sygdomme.

Vores lægemidler hjælper millioner af mennesker verden over i kampen mod sygdomme som kræft, hjerte-kar-sygdomme, leddegigt, hepatitis og HIV/AIDS.

ForskningSom biofarmavirksomhed kombinerer vi rækkevidden og ressourcerne, som kendetegner større medicinalvirksomheder med den iværksætterånd og dynamik, der ligger til grund for en vellykket bioteknologisk virksomhed. Vores højeste prioritet er en hurtig og effektiv udvikling af vores pipeline, så vi kan imødekomme vores kunders behov for nye innovative lægemidler.

De sidste ti år er det lykkedes os at lancere 15 nye lægemidler til svært syge patienter. Det gør vores forskningsenhed til en af de mest produktive i branchen.

Vores strategiske arbejde med alliancer, partnerskaber og opkøb er en af årsagerne til, at det har været muligt for os at lancere så mange innovative lægemidler inden for så relativt kort tid.

Mamma med sina barnEn anden årsag er de mennesker, der arbejder hos os. Bristol-Myers Squibb investerer meget i at skabe et mangfoldigt arbejdsmiljø og har tilmed vundet flere priser rundt omkring i verden for netop dette.

Ud over vores vigtige mission om at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler til alvorligt syge patienter, tager vi også et større socialt ansvar gennem globale såvel som lokale CSR-programmer. I Skandinavien har vi i mere end fem år arbejdet med Nordic Secure the Future®, hvor vi har sendt læger og sygeplejersker til Afrika for at støtte kvinder og børn berørt af HIV/AIDS. Dette program er inspireret af vores globale Secure the Future®-program, som vi har arbejdet med gennem flere år og investeret mere end 150 millioner USD i med det formål at tage vores del af ansvaret i kampen mod AIDS-epidemien i Afrika.

Vi arbejder for miljømæssig bæredygtighed. På flere af vores faciliteter rundt omkring i verden integrerer vi omfattende energistyring, forureningskontrol og andre initiativer med henblik på at mindske vores belastning af miljøet mest muligt.

Vi stræber efter at samarbejde med vores interessenter samt yde vores bidrag til patienter, kunder, medarbejdere, aktionærer samt vores natur og den verden, vi er en del af. I sidste ende måles vores succes dog i den forskel, vi gør for patienterne.