En førende biofarmavirksomhed

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed med fokus på at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler, der hjælper patienter med at overvinde alvorlige sygdomme.

Vores lægemidler hjælper millioner af mennesker verden over i kampen mod sygdomme som kræft, hjerte-kar-sygdomme, leddegigt, hepatitis og HIV/AIDS.

Som biofarmavirksomhed kombinerer vi rækkevidden og ressourcerne, som kendetegner større medicinalvirksomheder med den iværksætterånd og dynamik, der ligger til grund for en vellykket bioteknologisk virksomhed. Vores højeste prioritet er en hurtig og effektiv udvikling af vores pipeline, så vi kan imødekomme vores kunders behov for nye innovative lægemidler.

Læs mere »

Vårt uppdrag

Vores forskning

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed, der fokuserer på at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler, der kan hjælpe patienter med at overvinde alvorlige sygdomme. 

 

Læs mere »

Squibb, Bristol och Myers

Vores historie

Vores virksomhed bygger på innovation. Det startede i New York i 1858, da Edward Squibb grundlagde en lægemiddelvirksomhed i Brooklyn og senere i 1887, da vennerne William McLaren Bristol og John Ripley Myers købte en virksomhed, der fremstillede lægemidler i Clinton, New York. Sammen lagde de fundamentet for det, vi er i dag - en global biofarmavirksomhed styret af innovation.

 

Læs mere »

Innovation och utveckling

Udvikling

Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder opfordres til at udvide deres viden og færdigheder, hvor der er mulighed for personlig udvikling og varierede opgaver. Vores medarbejdere opfordres til at komme med nye idéer og tage ansvar for deres egen udvikling og karriere.

 

Læs mere »