Bristol-Myers Squibb indgår samarbejde med Nordic Bioscience

25.04.2017

Bristol-Myers Squibb og Nordic Bioscience, en dansk virksomhed med speciale inden for biomarkørteknologier, har offentliggjort en samarbejdsaftale om udviklingen af biomarkørteknologi, der potentielt kan hjælpe med at diagnosticere og overvåge fibrosesygdomme herunder nonalkoholisk fedtleversygdom (NASH). Nordic Bioscience har over 25 års erfaring med udviklingen af biomarkører og kliniske forsøg samt omfattende ekspertise i reumatologi og fibrose.

Anders Thelborg er kommet i bestyrelsen i både LIF og AmCham

23.03.2017

Adm. direktør i Bristol-Myers Squibb Danmark, Anders Thelborg, er netop blevet udvalgt som bestyrelsesmedlem i Lægemiddelindustriforeningen Lif og det Amerikanske Handelskammer i Danmark AmCham.

Anders Eriksen var ’Leder for en dag’

06.03.2017

Torsdag den 13. oktober 2016 fulgte Anders Schaltz Eriksen, fra 3.C på Viborg Handelsgymnasium, Bristol-Myers Squibb Danmarks administrerende direktør, Anders Thelborg, gennem en hel arbejdsdag.

Leder for en dag

06.03.2017

Bristol-Myers Squibb deltager i projektet ’Leder for en dag’, iværksat af Fonden for Entreprenørskab, som finder sted en gang om året i oktober måned. Her vil udvalgte studerende med lederambitioner få mulighed for at følge ledere i vores virksomhed gennem en hel arbejdsdag, så de får kendskab til, hvilke arbejdsopgaver og problemstillinger lederne står overfor.

Bristol-Myers Squibb har indgået partnerskab med Københavns Universitet og Fonden for Entreprenørskab

06.03.2017

Bristol-Myers Squibb Danmark indgik i oktober 2016 et strategisk partnerskab med det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og Fonden for Entreprenørskab. Partnerskabet betyder, at læge- og farmaceutstuderende på Københavns Universitet kan vælge et fag om entreprenørskab inden for biofarma fra efteråret 2017.

Bristol-Myers Squibb er en af Danmarks største udenlandske investorer

06.03.2017

Bristol-Myers Squibb (BMS) har siden november 2014 investeret over 10 milliarder kroner i danske biotekvirksomheder og dansk forskning. Det gør virksomheden til en af de største udenlandske investorer i Danmark gennem de seneste par år. Det betyder også, at BMS de seneste to år har brugt hvad der svarer til en fjerdedel af selskabets samlede forsknings- og udviklingsbudget i Danmark.

Bristol-Myers Squibb Nordic Partnering Day 2016

06.03.2017

Tirsdag den 11. oktober 2016 afholdt Bristol-Myers Squibb ’BMS Partnering Day’ i Rydhave, den private residens for den amerikanske ambassadør til Danmark, Rufus Gifford. Det var første gang, begivenheden fandt sted i Danmark. Til stede var blandt andet daværende uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, dekan Ulla Wever fra det sundhedsvidenskabelige fakultet (SUND) på Københavns Universitet, Lif’s koncernchef Ida Sofie Jensen samt repræsentanter fra Udenrigsministeriet og Erhvervsministeriet.

BMS giver lavindkomstlande adgang til lægemiddel mod hepatitis C

06.03.2017

Som del af en omfattende global indsats for at helbrede smitsom leverbetændelse, hepatitis C, indgik Bristol-Myers Squibb i december 2015 en aftale med organisationen Medicines Patent Pool (MPP), om at tillade gratis generisk produktion af dets hurtigt virkende, antivirale lægemiddel i 112 lav- og mellemindkomst lande.

Bristol-Myers Squibb øger indsatsen mod HIV og AIDS

06.03.2017

Som led i kampen mod HIV og AIDS, indgik Bristol-Myers Squibb en aftale med organisationen Medicines Patent Pool (MPP) i 2013. Aftalen betyder, at 110 udviklingslande får licens til at producere billigere versioner af et væsentligt lægemiddel til behandling af HIV. Omkring 85,5 procent af de mennesker, der lever med HIV/AIDS verden over, kommer fra disse udviklingslande.

Bristol-Myers Squibb Danmark er blevet kåret til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

27.02.2017

I 2016 deltog Bristol-Myers Squibb Danmark for første gang i undersøgelsen om Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser® 2016, og vi kan med stolthed meddele, at vi indtager en flot andenplads ud af i alt 128 deltagende arbejdspladser.

Udenrigsministeriet vælger Bristol-Myers Squibb som global case

03.11.2015

Hvert år udarbejder Verdensbanken rapporten “Doing Business”, som fremlægger data, der rangerer 189 økonomier efter, hvor let det er at gøre forretning det pågældende sted.