Muligheden for at ændre liv

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmaceutisk virksomhed, der fokuserer på opdagelse, udvikling og markedsføring af innovative lægemidler, som kan hjælpe patienter med at overvinde alvorlig sygdom.

Vores lægemidler hjælper millioner af mennesker verden over i deres kamp mod sygdomme som kræft, hjerte-kar-sygdomme, HIV/AIDS og leddegigt.

Team WorkFor at gøre dette kræver det, at vi har de rigtige folk: mennesker, der ønsker at gøre en forskel. Hos Bristol-Myers Squibb er vi stolte af vores medarbejdere og af deres arbejdsånd, som er præget af erfaring og ekspertise, hjælpsomhed og team spirit.

Vores virksomhedskultur er skabt af de erfarne og dygtige mennesker, som arbejder for os rundt om i hele verden. For at leve op til vores mission om at hjælpe patienter til at overvinde alvorlig sygdom, har vi i rapporten ”Virksomhedens Ansvar” sat ord på, hvordan vi sikrer en høj integritet og et arbejdsmiljø, der er i overensstemmelse med vores kerneværdier.

Udvikling

Team WorkVi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder opfordres til at udvide deres viden og færdigheder, hvor der er mulighed for personlig udvikling og varierede opgaver. Vores medarbejdere opfordres til at komme med nye idéer og tage ansvar for deres egen udvikling og karriere. Som en førende biofarmaceutisk virksomhed repræsenterer vi en innovativ industri i konstant forandring for at leve op til omverdenens skiftende behov.

Vi arbejder for at skabe en balance mellem privat- og arbejdsliv. Både den enkelte medarbejder og virksomheden opfordres til at tage ansvar for dette.

Internationalt miljø

Arbejdsmiljøet er globalt, dynamisk, viden intensivt og ansvarsfuldt, og mange medarbejdere er en del af internationale teams.

Etik

Bristol-Myers Squibb er kendetegnet ved høje etiske standarder. Det betyder, at vi følger en række interne processer, som sikrer, at vi i vores arbejde lever op til vores høje etiske standarder.

Arbejdsmiljø

I Skandinavien har vi omkring 250 medarbejdere, heraf omkring 45 i Danmark. Det skandinaviske hovedkvarter ligger i Solna uden for Stockholm.

JämställdhetMangfoldighed og ligestilling

Vi hilser mangfoldighed velkommen. Da vi har mange medarbejdere, der flytter på tværs af landegrænser, er det vigtigt, at vi alle accepterer og afspejler det lokale samfund og den kultur, vi lever og arbejder i. Også ligestilling vægtes højt. Det er ikke blot en teoretisk vision, men noget, der rent faktisk omsættes til praksis.

Biopharma Behaviors

Hos Bristol-Myers Squibb arbejder vi ud fra vores filosofi, Biopharma Behaviors. Her forpligter vi os til at udføre vores arbejde med integritet og på en måde, der lever op til virksomhedens sociale ansvar. Vores medarbejdere praktiserer denne filosofi hver eneste dag i deres arbejde for at hjælpe patienter. Derudover anvendes Biopharma Behaviors løbende til vurdering af resultater, anerkendelse og markering af fælles succeser samt til rekruttering af nye talenter.

Vores forskning

Vores medicin hjælper millioner af mennesker verden over i deres kamp mod kræft, hjerte-kar-sygdomme, HIV/AIDS, leddegigt og hepatitis.

Vores forpligtelse til at hjælpe patienter til at overvinde alvorlig sygdom er drivkraften bag vores forskning, og vi er stolte af vores resultater. Siden 2002 er det lykkedes os at udvikle ikke mindre end 15 nye lægemidler til gavn for mennesker over hele verden. Vores produktportefølje er anerkendt som en af de mest innovative i den farmaceutiske industri.

Vores samfundsmæssige ansvar

Hos Bristol-Myers Squibb tager vi et større socialt ansvar, der strækker sig ud over opdagelse og udvikling af nye lægemidler. Vi støtter derfor en række globale initiativer inden for flere forskellige sygdomsområder gennem vores fond, Bristol-Myers Squibb Foundation.

I de nordiske lande har vi siden 2006 arbejdet med projektet Nordic Secure the Future, som giver erfarne læger og sygeplejersker med speciale i smitsomme sygdomme muligheden for at rejse til Afrika og hjælpe med bekæmpelsen af HIV/AIDS. I alt 24 nordiske læger og sygeplejersker har deltaget i projektet, der sluttede i 2012.