greatplacetowork_2

Bristol-Myers Squibb Danmark er blevet kåret til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

Bristol-Myers Squibb Danmark deltog for første gang i undersøgelsen om Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser® 2016, og vi er meget stolte af, at vi indtog en flot andenplads ud af i alt 128 deltagende arbejdspladser.

Hos os er det essentielt, at alle medarbejdere forstår vores fælles formål og ansvar. Vi har fokus på en inkluderende kultur, gensidig respekt og åben og ærlig dialog. Vi har en tro på, at medarbejdere udvikler sig bedst og trives gennem vejledning, samtale og ansvar for egne eller gruppens opgaver. Ikke ved kontrol. Vi tror på, at det skaber passionerede og engagerede medarbejdere og arbejdsglæde. Og vi tror på, at netop arbejdsglæde tjener vores formål om at arbejde for patienterne livs og helbred bedst! Anders Thelborg, administrerende direktør, Bristol-Myers Squibb Danmark.

Læs mere »


Muligheden for at ændre liv... selv dit eget

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmaceutisk virksomhed, der fokuserer på opdagelse, udvikling og levering af innovative lægemidler, som kan hjælpe patienter med at overvinde alvorlig sygdom.

Vores lægemidler hjælper millioner af mennesker verden over i deres kamp mod sygdomme som kræft, hjerte-kar-sygdomme, hepatitis, HIV/AIDS og leddegigt.

For at gøre dette kræver det, at vi har de rigtige folk: mennesker, der ønsker at gøre en forskel. Hos Bristol-Myers Squibb er vi stolte af vores medarbejdere og af deres arbejdsånd, som er præget af erfaring og ekspertise, hjælpsomhed og team spirit.

Læs mere »