Vores fokus på forskning

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed med fokus på at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler, der kan hjælpe patienter med at overvinde alvorlige sygdomme.

ForskningVores højeste prioritet er at udvikle produkterne i vores pipeline hurtigt og effektivt med det overordnede mål at imødekomme, og endda overgå, vores kunders behov for nye innovative lægemidler. I løbet af de sidste ti år er det lykkedes os at frembringe 15 nye lægemidler til behandling af svært syge patienter. Dette gør vores forskningsenhed til en af de mest produktive i branchen.

I 2016 investerede vi $4,9 milliarder i forskning og udvikling (R&D) for at fremme forskning i og udvikling af nye lægemidler. Mere end 100 forskningsprogrammer og lægemiddelstoffer er under udvikling i vores pipeline.

R&D-processen er tidskrævende og dyr. Det kræver store investeringer og tager mere end 10 år fra, at et lægemiddelstof er blevet opdaget i laboratoriet til, at det færdige lægemiddel er klar.

For Bristol-Myers Squibb er godkendelsen af et nyt lægemiddel ofte kun begyndelsen. I den tid hvor et lægemiddel har patentbeskyttelse, fortsætter vi med at investere i videnskabelig ekspertise for yderligere at definere lægemidlets betydning for behandlingen af andre alvorlige sygdomme. Selv efter den første godkendelse af et nyt lægemiddelstof kan hvert enkelt lægemiddel godkendes til yderligere indikationer og sygdomme.

Vores perlestrengsstrategi

Bristol-Myers Squibb har dedikeret sig til at hjælpe patienter i deres kamp mod alvorlige sygdomme. For at fremskynde opdagelse og udvikling af nye lægemidler og kosttilskud supplerer vi vores interne ekspertise gennem innovative alliancer, partnerskaber og opkøb.

Vi kalder dette vores perlestrengsstrategi. Seneste ”perler” omfatter flere opkøb og partnerskaber med dynamiske biotekvirksomheder. Disse ”perler” bidrager med yderligere ressourcer i form af viden, forskning og lægemiddelstoffer - ikke mindst inden for bioteknologi og innovativ kræftbehandling.