Anders Thelborg er kommet i bestyrelsen i både LIF og AmCham

Nyheder22.03.2017

Adm. direktør i Bristol-Myers Squibb Danmark, Anders Thelborg, er netop blevet udvalgt som bestyrelsesmedlem i Lægemiddelindustriforeningen Lif og det Amerikanske Handelskammer i Danmark AmCham.

Udenrigsministeriet vælger Bristol-Myers Squibb som global case

Nyheder03.11.2015

​Hvert år udarbejder Verdensbanken rapporten “Doing Business”, som fremlægger data, der rangerer 189 økonomier efter letheden af at gøre forretning...

Internationale gigtdag 12. Oktober

Nyheder12.10.2012

D. 12. Oktober støtter BMS den internationale gigtdag og retter dermed lyset på alle de mennesker rundt omkring i Danmark og i verden, som er ramt af gigt.

Kvinder i Danmark skal have hjælp til at leve med HIV

Nyheder24.05.2012

For blot få år siden døde man af AIDS. I dag lever man med HIV. I Danmark lever cirka 1.100 kvinder med HIV. Det er derfor vigtigt at forstå en række forhold som seksualitet, overgangsalder, psykosociale forhold og fertilitet, og hvordan det interagerer med HIV. Det bliver diskuteret, når flere end 100 nordiske læger og sygeplejersker mødes i København for at blive klogere sammen.

Billeder

Nordic Secure the Future - Hiv-test
Nordic Secure the Future - AIDS Helpline
Nordic Secure the Future - En familie
Nordic Secure the Future - Forældreløse børn 1
Nordic Secure the Future - Forældreløse børn 2
Nordic Secure the Future - Gunnel Enocksson

Videoer

Secure the Future fejrer 10 år (2009)
Secure the Future - i billeder

Kontakt

Bristol-Myers Squibb er en global lægemiddelvirksomhed med fokus på fremtiden – vi kalder det en biopharmavirksomhed.

Bristol-Myers Squibb er en global bioteknologisk medicinalvirksomhed, der arbejder for at forlænge og forbedre liv ved at forsyne mange, ofte svært syge, patienter med effektive lægemidler. Hvert år investerer vi cirka 30 milliarder kroner i forskning og udvikling inden for en række områder med store medicinske behov. Bristol-Myers Squibb satser ligeledes udover sin egen forskning. Flere af disse initiativer er baseret i Bristol-Myers Squibb Foundation, der arbejder for at fremme lige adgang til behandling inden for HIV/AIDS, hepatitis, kræft og psykiske sygdomme gennem en række forskellige programmer rundt om i verden. For mere information: www.bmsdanmark.dk