Om os

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed med fokus på at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler, der hjælper patienter med at overvinde alvorlige sygdomme.

Vores lægemidler hjælper millioner af mennesker verden over i kampen mod sygdomme som hjerte-kar-sygdomme, kræft, leddegigt, hepatitis og HIV/AIDS.

Ved at kombinere den entreprenørånd og fleksibilitet, som kendetegner en førende biofarmavirksomhed med en global lægemiddelvirksomheds ressourcer og kompetetencer, er vores mål at være en førende næste generations biofarmavirksomhed med fokus på fremtiden. Vores højeste prioritet er en hurtig og effektiv udvikling af vores nye innovative lægemidler, der kan imødekomme vores patienters behov.

Læs mere »

Vårt uppdrag

Vores forskning

Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed, der fokuserer på at opdage, udvikle og levere innovative lægemidler, der kan hjælpe patienter med at overvinde alvorlige sygdomme. 

Læs mere om vores fokus på forskning

Squibb, Bristol och Myers

Vores historie

Vores virksomhed bygger på innovation. Det startede i New York i 1858, da Edward Squibb grundlagde en lægemiddelvirksomhed i Brooklyn og senere i 1887, da vennerne William McLaren Bristol og John Ripley Myers købte en virksomhed, der fremstillede lægemidler i Clinton, New York. Sammen lagde de fundamentet for det, vi er i dag - en global biofarmavirksomhed styret af innovation.

Læs mere om vores historie